Piketfunctionarissen op straat

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) werkt aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van onze regio. Hiervoor is een goede samenwerking tussen alle partijen van groot belang. Niet voor niets is onze slogan; samen voor veiligheid. Lees alles over onze taken en verantwoordelijkheden door te klikken op “Meer over de VRZHZ”.

Opvang vluchtelingen

Ook in onze regio worden vluchtelingen opgevangen, zowel uit Oekraïne als asielzoekers uit andere landen. Informatie, ook in het Oekraïens, vind je hier.

Het laatste nieuws

Jaarwisseling vuurwerk met een groep mensen

Veilige jaarwisseling doen we samen

De jaarwisseling. Voor veel mensen een feestelijke avond en nacht. Op welke manier je de jaarwisseling ook viert, sta bewust stil bij de veiligheidsrisico’s en denk aan de veiligheid en gezondheid van anderen in je omgeving. Zo kunnen we met elkaar genieten van een gezellige en veilige jaarwisseling.

Meer over Veiligheidsregio

Sander staat in geneeskundige outfit tussen opengeslagen autodeur van ambulanceauto en kijkt recht in de camera

Over ons werk

Weet jij hoe de werkdag van een Beleidsadviseur of een Brandweerprofessional eruit ziet? Maak kennis met onze collega’s en lees hun verhalen!

Meer informatie

Brandweerauto op school

Brandweer ZHZ

De Brandweer is een belangrijk onderdeel van de VRZHZ. Klik op onderstaande knop om te worden doorgeleid naar de website van Brandweer Zuid-Holland Zuid.

VRZHZ locatie op kaart

Over VRZHZ

ZHZveilig.nl informeert en alarmeert bij incidenten, rampen en crises 24 uur per dag, 7 dagen per week.