Wees voorbereid op brand
Brand. Iets waar we liever niet aan denken, want zelfs een kleine brand kan al veel leed en schade aanrichten. Gelukkig kun je soms met een paar simpele maatregelen brand of koolmonoxidevergiftiging voorkomen of de schade beperken. Lees alles over (brand)veiligheid op de website van de brandweer.

Maatregelen elektrische auto’s in parkeergarages
Elektrische voertuigen zijn een steeds vaker voorkomend vervoersmiddel. Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van personenvervoer, maar niet zonder gevaren. Zo bestaat er ook bij elektrisch aangedreven voertuigen kans op een brand, bijvoorbeeld in parkeergarages. Welke specifieke maatregelen kunnen worden genomen om de kans op brand in een (ondergrondse) parkeerplaats met een elektrisch aangedreven voertuig te voorkomen? Lees er meer over op deze pagina en bekijk het informatieblad.

VVE brandveiligheidscheck
We bieden VVE’s de mogelijkheid om zich aan te melden voor een gratis brandveiligheidscheck. Via het aanmeldformulier op deze website kunnen zij zich inschrijven. Klik op onderstaande blauw knop om naar de pagina en het inschrijfformulier te gaan.

Op de pagina met het inschrijfformulier staat ook een link naar een online E-learning lesmodule over brandveiligheid en rookmelders. Test daar ook eens je kennis over deze onderwerpen. Erg nuttig en waardevol.