Geplaatst op zaterdag 30 juni 2018 - 2:13
Laatste update op dinsdag 3 juli 2018 - 12:14

Huldiensten zijn opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Kings Nobelstraat in Oud-Beijerland. Brandweer is met meerdere eenheden terplaatse om de uitslaande brand in een shoarmazaak onder controle te krijgen.

Updates

dinsdag 3 juli 2018 - 12:14

zaterdag 30 juni 2018 - 10:41

In de vroege ochtend vertrok de brandweer vanaf de Nobelstraat. Gedurende de nacht hebben zij met inzet van meerder blusvoertuigen, een hoogwerker en groot watertransport de brand geblust. Helaas moet het gebouw als verloren worden beschouwd. De naastgelegen panden zijn behouden gebleven maar liepen wel rook en water schade op. De omgeving van het brandaddres is afgezet i.v.m. mogelijk nog vallende dakpannen.

zaterdag 30 juni 2018 - 4:10

De brand is onder controle. De nabluswerkzaamheden zullen nog enkele uren duren. De brandweer heeft met de inzet van meerder blusvoertuigen, een hoogwerker en groot watertransport de naastgelegenpanden kunnen behouden. De eventueel opgelopen rook en waterschade wordt met stichting Salvage verder afgehandeld.

zaterdag 30 juni 2018 - 3:12

Metingen van de brandweer wijzen bij en in de omgeving van de brand geen verhoogde concentraties aan. Omwonenden die last hebben van de rook wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten.

zaterdag 30 juni 2018 - 2:36

Huldiensten zijn ingezet bij een gebouwbrand aan de Kings Nobelstraat in Oud-Beijerland. In verband met de rookontwikkeling is er een meetploeg van de brandweer ingezet. Omwonenden die last hebben van de rook wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te zetten.