Werken bij financiën

Versterk team Financiën!
Werken bij financiën

Aan de slag met financiële planningen, zorgdragen voor de verslaglegging en uitvoering van de aanbestedingskalender en het uitvoeren van controle cycli. Zomaar een greep uit de taken en verantwoordelijkheden van een financieel professional. Dat én meer komt aan bod bij de uiteenlopende functies binnen Team Financiën bij de VRZHZ. Iets voor jou? Lees dan snel verder en ontdek wat wij te bieden hebben.

Wie zijn wij?

Wij zijn Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, een organisatie die dag- en nacht klaarstaat voor de veiligheid van inwoners, bedrijven en organisaties in de regio. Dit doen we met elkaar, met onze mensen en onze partners. Samen verbinden, coördineren en faciliteren we betrokken partijen om incidenten, rampen en crises te voorkomen. Betreed onze wereld en draag vanuit jouw vakgebied bij aan de veiligheid in Zuid-Holland Zuid.

Brandweerman met ademluchtfles op zijn rug

Een kijkje in onze wereld

Aan de ander. Voor de ander. Met de ander.

Benieuwd naar wat Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid zoal doet? Lees ons verhaal via onderstaande knop en bekijk de video onderaan de pagina voor een korte impressie van onze regio, ons werk en onze mensen.

Lees meer
Huiskamer op het Leerpark in Dordrecht

Op de koffie in onze huiskamer

Bel en kom langs!

Kom langs en ga met ons in gesprek in onze huiskamer op het Leerpark in Dordrecht. Wij vertellen je graag meer over ons werkveld en de dynamiek van onze organisatie. De koffie staat klaar!

Lees meer

Vacatureaanbod Financiën

Coördinator Inkoop

Een brede en kartrekkende functie op het gebied van inkoop, waarin je echte impact kunt maken; zowel in de verdere professionalisering van processen en beleid als in het samenbrengen van een team van specialisten.

Klik hier

Financieel adviseur

Ben jij sterk met (financiële) cijfers én kun je als sparringpartner en klankbord van het management ook adviseren en verder kijken dan de cijfers? Lees dan snel verder!

Klik hier