Werken Bij Risico- en Crisisbeheersing (RCB)

Versterk de afdeling RCB!
Motorkapoverleg diverse hulpdiensten

Een cruciale rol vervullen op het gebied van veiligheid in regio Zuid-Holland Zuid. Dat is waar de afdeling Risico- en Crisisbeheersing van Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid zich dagelijks mee bezighoudt. Van het adviseren over gevaarlijke stoffen tot aan het beoordelen van (brand)veiligheidsrisico’s. Het zijn taken en verantwoordelijkheden die helpen om incidenten te voorkomen en die bijdragen aan de veiligheid in onze regio. Zijn dit zaken die aan jou kunnen worden toevertrouwd? Scroll dan snel verder en check ons aanbod.

Wie zijn wij?

Wij zijn Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, een organisatie die dag- en nacht klaarstaat voor de veiligheid van inwoners, bedrijven en organisaties in de regio. Dit doen we met elkaar, met onze mensen en onze partners. Samen verbinden, coördineren en faciliteren we betrokken partijen om incidenten, rampen en crises te voorkomen. Betreed onze wereld en draag vanuit jouw vakgebied bij aan de veiligheid in Zuid-Holland Zuid.

Vacatureaanbod RCB

Adviseur Risicobeheersing industriële veiligheid

In deze rol speel jij een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid van bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen. Je adviseert deze bedrijven over hoe zij risico’s kunnen beperken en beheersen. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je aan uitdagende opdrachten.

Klik hier

Volledig vacatureoverzicht

Interesse in wat Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid nog meer te bieden heeft? Bekijk dan eens onze algemene 'Werken Bij' pagina en het actuele vacatureoverzicht. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie en de contactpersonen vanuit team HRM.

Klik hier

Brandweerman met ademluchtfles op zijn rug

Een kijkje in onze wereld

Aan de ander. Voor de ander. Met de ander.

Benieuwd naar wat Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid zoal doet? Lees ons verhaal via onderstaande knop en bekijk de video onderaan de pagina voor een korte impressie van onze regio, ons werk en onze mensen.

Lees meer
Huiskamer op het Leerpark in Dordrecht

Op de koffie in onze huiskamer

Bel en kom langs!

Kom langs en ga met ons in gesprek in onze huiskamer op het Leerpark in Dordrecht. Wij vertellen je graag meer over ons werkveld en de dynamiek van onze organisatie. De koffie staat klaar!

Lees meer