Caren Frentz voor een brandweerauto

Caren Frentz nieuwe algemeen directeur

Geplaatst op: 29 november 2019
Mevrouw Caren Frentz wordt per 1 maart 2020 benoemd als algemeen directeur, secretaris van het bestuur en commandant brandweer van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. De leden van het algemeen bestuur hebben ingestemd met haar benoeming en zijn verheugd met haar komst.

Caren Frentz is volgens de heer Kolff, voorzitter van de VRZHZ, een ervaren leidinggevende die met haar overtuigingskracht en enthousiasme een goede indruk heeft gemaakt tijdens de selectieprocedure. “Ik ben erg blij met de komst van de nieuwe directeur, secretaris en commandant. Het bestuur heeft alle vertrouwen in een goede samenwerking en ziet bij Caren Frentz een prachtige mix van ervaring en fris, modern leiderschap”.

Ervaring

Mevrouw Frentz is nu nog werkzaam bij de Veiligheidsregio Haaglanden waar zij in diverse brandweerfuncties en de afgelopen jaren als directeur GHOR haar ervaring heeft opgebouwd. Zij woont in Rotterdam, is getrouwd en heeft vier kinderen. Mevrouw Frentz geeft aan dat de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid mooie ambities heeft voor de toekomst en ze met veel plezier deze komt onderschrijven: “Ik zie er naar uit om samen met de mensen van de Veiligheidsregio deze strategie en onze toegevoegde waarde voor de inwoners van Zuid-Holland Zuid verder vorm te geven”.