Werken bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Samen voor veiligheid! Binnenkort met jou?
Diverse medewerkers in beeld

Ons verhaal

Je moet er niet aan denken. Een stroomuitval die het leven platlegt. Huizen en eigendommen die worden verwoest door overstroming of brand. Gevaarlijke stoffen die vrijkomen na een ongeluk. Daar wil niemand aan denken. Maar jij wel! Want jij denkt aan een ander. Jij wilt iets betekenen voor een ander. Vooral door te doen. Of je nu oefent in ons veiligheidscentrum, inwoners en bedrijven adviseert of hulpdiensten aanstuurt. Een brand blust of ondersteunende werkzaamheden verricht. Jij krijgt zaken voor elkaar. Want jij doet het voor de ander.

Jij en wij doen het voor 10 gemeenten met in totaal bijna 500.000 inwoners. Samen met 300 collega's en ruim 700 bandweervrijwilligers. Met 350 piketmedewerkers en in nauwe samenwerking met meer dan 60 partners. Bij ons werk je met de ander.

Mannen die praten op de bank

Werken bij VRZHZ

Een organisatie die dag- en nacht klaarstaat voor de veiligheid van burgers, bedrijven en organisaties in de regio. Dát is waar wij voor gaan!

Dichtbij het vuur
De regio is jouw werkplek, de tijd en locatie bepaal jij. Loop binnen bij één van onze kazernes of werk vanuit huis. Maak deel uit van een daadkrachtige organisatie met betrokken professionals. Geen dag is hetzelfde, net als het werk.

Samen met jou?
Bij de VRZHZ werken we samen. Met elkaar maken we de regio veiliger. Niet voor niets is onze slogan: samen voor veiligheid! 

Wie je ook bent, bij ons ben je welkom en uniek. Maken we binnenkort kennis met elkaar?

Lees meer
man bij brandweerauto

Meer weten?

Meer weten over onze organisatie? Vragen over een openstaande vacature? Of gewoon benieuwd naar bepaalde functies? Scroll dan omlaag en neem contact op met een van onze HRM adviseurs.

Word brandweer collega

Altijd al iets bij de brandweer willen doen? Dan is de (vrijwillige) brandweer misschien wel iets voor jou! Lees er alles over op gabijdebrandweer.nl. Klik snel op 'lees meer'.

Gewoon doen!

Ontbreekt jouw vacature of stage? Geen paniek! Promoot jezelf op jouw manier en laat ons weten waarom jij een aanwinst bent voor de VRZHZ.

Lees meer

Operationeel manager incidentbestrijding

Als operationeel manager ben je dé sleutelfiguur voor een efficiënte brandweerpost. Van werving tot paraatheid, jij leidt het proces. Verantwoordelijk voor training, HR-processen en het contact met lokale autoriteiten. Jouw leiderschap staat garant voor veiligheid en effectiviteit.

Medewerker front office

Ben jij het visitekaartje van de veiligheidsregio? Als medewerker front office ben jij de sleutel tot een warm welkom voor elke bezoeker. Laat jouw vriendelijkheid en professionaliteit het verschil maken!

Officier van Dienst Geneeskundig (neventaak)

Je bent als OvD-G in staat om besluiten onder tijdsdruk te nemen. Daarnaast is het belangrijk dat je kunt leidinggeven en coördineren. Organiseren van je eigen werk is je niet vreemd, maar je werkt ook prima in een team. Je bezit een gezonde dosis overtuigingskracht.

Wat onze collega's zeggen

Onze HRM Adviseurs

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Vrouwelijk persoon op de foto glimlachend op kantoor

Vandhana Ramdien

Adviseur HRM

“Een luisterend oor, betrokken en benaderbaar, dat is HRM voor mij en ben ik voor de organisatie.” Bel mij!

Man glimlachend voor planten in kantooromgeving

Martijn jong

Adviseur HRM

“Kom jij, net als ik, met passie en talent een bijdrage leveren aan de veiligheid in Zuid-Holland Zuid, bel me bij interesse.”

Blonde vrouw met armen over elkaar kijkt in de camera

Jannig Clarijs

Adviseur HRM

“VRZHZ wil echte collega’s die bijdragen door wat ze doen en vooral door wie ze zijn.” Bel mij!

Foto van HRM adviseur Daniëlle voor brandweerauto in uitrukhal.

Daniëlle van der Gijp

Adviseur HRM

''Collega’s in hun kracht zetten en ondersteuning bieden waar nodig, dat is mijn rol als HRM adviseur binnen de VRZHZ. Resultaat- én mensgericht, iedere dag weer.''

Blonde vrouw kijkt lachend in de camera

Angelique Jans

Vrijwilligersorganisatie

“Als HRM adviseur en brandweervrijwilliger lever ik een bijdrage aan de veiligheid van onze burgers.” Bel mij!

Vrouwelijke collega aan het wandelen in de kantooromgeving van de Veiligheidsregio.

Ons werk

Maak kennis met onze mensen en hun werkzaamheden

Lees de uiteenlopende verhalen van onze collega's en maak kennis met de personen achter de functies en hun dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer