brandweerploeg met brandweermensen van brandweerpost Groot Ammers voor brandweerauto.

Brandweer in Groot-Ammers opent deuren

Geplaatst op: 7 mei 2024
Zaterdag 25 mei organiseert de brandweer in Groot-Ammers een open dag. In en rondom de brandweerkazerne aan de Voorstraat is die dag veel te beleven. Er zijn tussen 10.00 en 15.00 uur activiteiten voor jong en oud.

De hulpdiensten presenteren zich aan het publiek. Want naast de brandweer is ook de politie en ambulancedienst aanwezig. Wil je Groot-Ammers vanaf hoogte bekijken? Dat kan! Want ook een autoladder van de brandweer is te bewonderen. De brandweer innoveert met haar gereedschap, het team digitale verkenning toont haar blusrobot en verschillende drones. Voor kinderen zijn er onder meer diverse waterspellen. Het beloofd een groot spektakel te worden!

Demonstraties
Om het brandweerwerk te ervaren worden demonstraties verzorgd. Tijdens deze demonstratie wordt duidelijk hoe de hulpdiensten werken bij het bevrijden van gewonden na een verkeersongeluk. Om 11.00 en 13.30 uur wordt deze demonstratie verzorgd. Lijkt de brandweer hierna iets voor jou? Dat kan! Want de brandweer is voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Meer informatie kun je tijdens de open dag opvragen of via www.gabijdebrandweer.nl. 

Welkom
Bezoekers zijn zaterdag 25 mei tussen 10.00 en 15.00 uur welkom bij de brandweerkazerne aan de Voorstraat 88 in Groot-Ammers. De ingang van het kazerneterrein is gelegen aan de Beatrixstraat.