Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel

Informatiebijeenkomst HVB en HT

Geplaatst op: 1 december 2022
Op donderdag 8 december om 19.00 uur organiseert Rijkswaterstaat een online informatiebijeenkomst over de renovaties van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel.

De Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel liggen beide in de A29 en zijn in de jaren ’60 van de vorige eeuw aangelegd. Na meer dan 50 jaar intensief gebruik, moeten de tunnel en de brug grondig worden gerenoveerd zodat ze veilig en beschikbaar blijven. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Voor beide projecten zijn afsluitingen nodig. Die zorgen voor veel hinder voor het wegverkeer en voor de hoge scheepvaart op het Haringvliet. Rijkswaterstaat treft verschillende maatregelen om de hinder te beperken.

Meer informatie
Bent u niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen, informatie over de renovaties vindt u op rijkswaterstaat.nl/renovatieharingvlietbrug of rijkswaterstaat.nl/renovatieheinenoordtunnel.

U kunt zich via de website ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de renovaties of ons volgen via Twitter: @Rijkswaterstaat_WNZ of Facebook: facebook.com/Heinenoordtunnel.

Bron: Rijkswaterstaat