Werkzaamheden Merwede Lingelijn tijdens zomerfeesten

Werkzaamheden tijdens Zomerfeesten Gorinchem

Geplaatst op: 19 augustus 2019
Eind augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse Zomerfeesten in Gorinchem. Van dinsdag 27 augustus t/m zondag 1 september maken tal van artiesten hun opwachting en belooft het wederom zes dagen lang een gezellig feest te worden op de Groenmarkt.

De Zomerfeesten kunnen namelijk jaarlijks rekenen op tal van enthousiaste bezoekers, die van heinde en verre op de festiviteiten afkomen. Zoals altijd communiceert de organisatie op voorhand de line-up op haar website en zorgt het voor duidelijke informatie omtrent alle praktische zaken, waaronder de parkeergelegenheid en alle openbaarvervoersregelingen.

Inzet van vervangende bussen
Dit jaar behoeft laatstgenoemde extra aandacht vanwege de geplande werkzaamheden aan de Merwedelingelijn die plaatsvinden van zondag 25 augustus t/m zondag 1 september 2019. Zowel op het traject Dordrecht-Sliedrecht en Geldermalsen-Leerdam rijden er gedurende deze periode geen treinen, maar zet vervoersmaatschappij Qbuzz wel vervangende bussen in.

Bekijk de bijgesloten flyer voor meer informatie en houd de reisinformatie goed in de gaten wanneer je van plan bent naar de Zomerfeesten te gaan. Raadpleeg ook de website van Qbuzz voor het actuele informatieoverzicht.