Wie zijn onze collega’s en hoe zijn zij terecht gekomen bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid? Lees de uiteenlopende verhalen van Milou, Jos, Cemal, Daisy, Marc en Hemin en maak kennis met de personen achter de functies en hun dagelijkse werkzaamheden. Veel leesplezier!

Werken bij
Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina!

Vrouw zittend op een bank in een kantooromgeving. Zij heeft een papieren koffiebeker in haar hand. Zij lacht en kijkt naar rechts.

Milou Arbouw
Adviseur Omgevingsveiligheid

Voor Milou Arbouw is haar werk als Adviseur Omgevingsveiligheid haar eerste echte baan. Ze deed al wel ervaring op tijdens haar duale opleiding bij Veiligheidsregio Haaglanden en Rijkswaterstaat. Bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid zijn ze blij met haar talent en geven ze haar de kans om verschillende kanten van het vak te ontdekken. En die afwisseling, daar houdt Milou wel van.

Daisy bellend en werkend op laptop op een flexwerk plek

Daisy Tabbernee
Teammanager Communicatie

Daisy Tabbernee wilde na 18 jaar werken in het bedrijfsleven ook weleens een ander type organisatie leren kennen. Het liefst een organisatie die direct een bijdrage levert aan de maatschappij. In april 2022 vond ze deze nieuwe uitdaging in de rol van teammanager communicatie bij de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Ze legt uit waarom het werken voor VRZHZ haar zo’n goed gevoel geeft.

Cemal Em in brandweerjas met helm onder zijn arm lachend kijkend in de camera

Cemal Em
Brandweerprofessional

Sinds 1997 is Cemal Em in functie bij de beroepsbrandweer van Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Een functie waarin geen werkdag hetzelfde is en die perfect past bij Cemal. Mensen helpen is zijn leven. Daarnaast voelt hij zich thuis tussen zijn collega’s die als een tweede familie voor hem zijn.

Jos in uniform leunend op openstaand portier va n ambulance auto

Jos Bal
Beleidsadviseur GHOR

Jos Bal is iemand die graag strategisch bezig is met vraagstukken, maar dit het liefst combineert met directe actie. In 2019 vond hij bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid de ideale functie waarin dit samenkomt.

 

Man in brandweer tenue met over elkaar geslagen armen lachend kijkend in de camera

Marc van den Berg
Medewerker Brandweerzorg

Hulpverlenen zit Marc van den Berg al van jongs af aan in het bloed. Als kind was hij al lid van de reddingsbrigade, waar hij nog steeds  lesgeeft. Daarnaast is hij al jaren vrijwilliger bij de brandweer. Toen hij van zijn hobby zijn beroep kon maken en aan het werk kon gaan bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, greep hij die kans meteen.

Hemin met telefoon in de hand glimlachend kijkend naar de camera in de wandelgang op kantoor

Hemin Amani
Systeembeheerder

Vluchten uit Iran en helemaal opnieuw beginnen in Nederland, dat is niet makkelijk. Hemin deed dit. Hij studeerde af in ICT niveau 4. Tijdens zijn stage bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) voelde hij zich op zijn plek tussen zijn collega’s. Voor het eerst had hij het gevoel dat hij erbij hoorde. En het werk? Dat vindt hij ook nog hartstikke leuk en afwisselend!