Wie zijn onze collega’s en hoe zijn zij terecht gekomen bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid? Lees de uiteenlopende verhalen van Danny, Angelique, Jos, Cemal, Daisy, Marc en Hemin en maak kennis met de personen achter de functies en hun dagelijkse werkzaamheden.

Werken bij
Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina!

Brandweerman staat voor kazernekleding in de uitrukhal van de kazerne.

Danny van der Heiden
Adviseur Risicobeheersing

‘Het is tof om het resultaat van je werk in je eigen woonomgeving terug te zien’, begint Danny van der Heiden zijn verhaal. Als Adviseur Risicobeheersing bij de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) levert hij specialistische kennis op het gebied van brand- en omgevingsveiligheid. Dat hij dit mag doen voor de regio waar hij woonachtig is, maakt het werk voor hem extra mooi.

Vrouw die ik de camera kijkt en lacht.

Angelique Jans
HRM medewerker

‘Mezelf op verschillende manieren inzetten voor de regio waar ik woon- en werk is iets wat mij enorm motiveert.’ Het zijn de woorden van Angelique Jans, HRM medewerker bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en brandweervrijwilliger bij post Numansdorp. Vanuit beide rollen zet ze zich dagelijks in voor een organisatie die verantwoordelijk is voor een veilige leefomgeving.

Cemal Em in brandweerjas met helm onder zijn arm lachend kijkend in de camera

Cemal Em
Brandweerprofessional

Sinds 1997 is Cemal Em in functie bij de beroepsbrandweer van Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Een functie waarin geen werkdag hetzelfde is en die perfect past bij Cemal. Mensen helpen is zijn leven. Daarnaast voelt hij zich thuis tussen zijn collega’s die als een tweede familie voor hem zijn.

Daisy bellend en werkend op laptop op een flexwerk plek

Daisy Tabbernee
Teammanager Communicatie

Daisy Tabbernee wilde na 18 jaar werken in het bedrijfsleven ook weleens een ander type organisatie leren kennen. Het liefst een organisatie die direct een bijdrage levert aan de maatschappij. In april 2022 vond ze deze nieuwe uitdaging in de rol van teammanager communicatie bij de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Ze legt uit waarom het werken voor VRZHZ haar zo’n goed gevoel geeft.

Jos in uniform leunend op openstaand portier va n ambulance auto

Jos Bal
Beleidsadviseur GHOR

Jos Bal is iemand die graag strategisch bezig is met vraagstukken, maar dit het liefst combineert met directe actie. In 2019 vond hij bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid de ideale functie waarin dit samenkomt.

 

Man in brandweer tenue met over elkaar geslagen armen lachend kijkend in de camera

Marc van den Berg
Medewerker Brandweerzorg

Hulpverlenen zit Marc van den Berg al van jongs af aan in het bloed. Als kind was hij al lid van de reddingsbrigade, waar hij nog steeds  lesgeeft. Daarnaast is hij al jaren vrijwilliger bij de brandweer. Toen hij van zijn hobby zijn beroep kon maken en aan het werk kon gaan bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, greep hij die kans meteen.

Hemin met telefoon in de hand glimlachend kijkend naar de camera in de wandelgang op kantoor

Hemin Amani
Systeembeheerder

Vluchten uit Iran en helemaal opnieuw beginnen in Nederland, dat is niet makkelijk. Hemin deed dit. Hij studeerde af in ICT niveau 4. Tijdens zijn stage bij Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) voelde hij zich op zijn plek tussen zijn collega’s. Voor het eerst had hij het gevoel dat hij erbij hoorde. En het werk? Dat vindt hij ook nog hartstikke leuk en afwisselend!